Invitatii botez cu poza copilului

Nasterea unui copil este un eveniment fericit si emotionant pentru toti membrii familiei. Anuntarea acestui eveniment poate fi facuta prin invitatii botez cu poza in asa fel incat toata lumea sa poata vedea bebelusul, garantand astfel succesul invitatiei de botez.

In exemplul urmator va prezentam pe scurt procesul de personalizare invitatii botez cu poza copilului:

invitatii botez cu poza

Accesati catalogul cu modele de invitatii de botez care pot fi personalizate cu poza copilului dvs. Avem modele doar pentru fetite, doar pentru baieti dar si modele comune pentru fetite si baieti.

Putem realiza si alte modele grafice, editarea grafica fiind gratuita, singura conditie se refera la dimensiunea fixa a invitatiilor 148,5 x 105 (mm) sau 105 x 148,5 (mm) in functie de deschiderea aleasa (orizontala sau verticala).

Invitatiile sunt printate pe hartie fotografica special proiectata pentru a reproduce fidel colajele grafice realizate, fiind de inalta calitate cu stabilitate dimensionala foarte buna, cu suprafete rezistente si fine. Aceasta hartie foto permite o densitate de culoare extinsa, care duce la obtinerea unor print-uri de inalta calitate ce se preteaza a fi expuse in galeriile de arta alaturi de alte opere ale artei fotografice.